bodemsaneringen

Het kan voorkomen dat een perceel verontreinigd blijkt te zijn. Vaak is dit het gevolg van in het verleden uitgevoerde bedrijfsactiviteiten, aanwezigheid van tanks of in het verleden aangebrachte ophooglagen. Het kan nodig zijn deze verontreiniging op te ruimen. Bijvoorbeeld als u het perceel wilt verkopen of het perceel wilt ontwikkelen.

Verontreinigingen kunnen op verschillende manieren worden aangepakt. De verontreiniging kan geheel worden weggehaald of worden afgedekt om contactmogelijkheden weg te nemen. Omdat het opruimen van een verontreiniging een kostbare zaak kan zijn, zullen de adviseurs van ZVS per project een passende, kostenefficiënte oplossing voor u bedenken.

Onze Aannemingsmaatschappij ZVS Eemnes BV beschikt over materieel en materiaal om saneringen uit te voeren. Ook hebben wij eigen personeel in dienst die gekwalificeerd is om bodemsaneringen uit te voeren. De medewerkers die worden ingezet op bodemsaneringen hebben opleidingen gevolgd en worden jaarlijks medisch gekeurd. ZVS heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en zorgt voor een veilige en milieuhygiënische manier van werken.

Omdat ZVS Eemnes BV de kennis en kunde heeft om zowel achter het bureau als in het veld een sanering aan te pakken, kunnen wij een passende oplossing bedenken voor elk project! Neem gerust contact op met een van onze adviseurs voor advies of een vrijblijvende offerte.

Anja Focke, Bedrijfsleider Milieutechniek

anja.focke@zvs.nl

06-53479121

"Na volledige raportage vormen wij een passend advies!"